• DOLAR 32.576
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2425.527
  • ...
Kitaplarla Yaşamak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye'de İnternet kitapçılığını dünya standartlarına taşımak amacıyla kurulan site, güçlü görseller, bilgilendirici ve doyurucu içeriklerle bu amacını gerçekleştirmek yolunda emin adımlarla ilerliyor. Babil.com sadece kitap satılan bir mecra değil, edebiyat ile ilgili konularda hizmet ve bilgi bulabileceğiniz bir ortam.

Her Zevke Uygun Kitap

Sitede her zevkten, her yaştan kişiye göre eserler bulmak mümkün oluyor. Edebiyattan tarihe, bilimden sanata her konuda aradığınız yayınlara kolayca ulaşabilirsiniz. Yeni Çıkan Kitaplar ve En Çok Satan Kitaplar bölümlerinde, heyecanlandırıcı yeni eserlerle tanışabilirsiniz. Dünyada ve ülkede yeni basılan eserlerden haberdar olmak için oldukça etkili bir yol Yeni Çıkan Kitapları incelemek oluyor. En çok okunan kitaplar arasında ise hem önemli eserlerin yeni baskılarını, hem de ilk baskıları bulabilirsiniz. Böylece şimdiye dek okumaya vakit bulamadığınız başyapıtları satın alarak okuyabilirsiniz.

Sitede sadece edebiyat değil, her alanda eser bulunuyor. Ama çeşitler bu kadarla da kalmıyor ve minik okuyucular için de alternatifler sunuluyor. Yetişkinler için basılan yayınlar kadar çocuk yayınları da çeşitlilik gösteriyor. Üstelik eğitim ve kişisel gelişim yayınları gibi konulara da kolayca ulaşabilirsiniz.

Kitap İle İlgili Her Şey

Babil.com' da sadece kitap satışı değil, detaylı bilgiler, öneriler de yer alıyor. Bizim Seçtiklerimiz bölümünde, bu ekibin önerileri ile tanışabilir, yeni yazarlar, yeni eserler tanıyabilirsiniz. Öne Çıkan Kitap Konuları bölümünde, en çok okunanları ve bu eserlerin hangi alanlara yayıldığı ile ilgili bilgiler edinebilirsiniz.

Ana sayfada yer alan Haftanın Yazarı bölümü de, edebiyat ile ilgilenenler için doyurucu bir bölüm oluyor. Bu bölümde öne çıkan yazarlar arasından her hafta bir tanesi seçilerek, yazar hakkında detaylı bilgiler veriliyor ve eserleri tanıtılıyor. Haftanın Kitap İncelemesi bölümü de kitap kurtları için titizlikle hazırlanan içeriklerden biri olarak siteyi zenginleştiriyor. Bu bölümde sitede satışa sunulan kitaplardan birinin detaylı incelemesini bulabilirsiniz. Babil ekibi, edebiyatın gelişmesine verdiği önemi, yeni yazarları tanıttığı Onun Artık Bir Kitabı var kategorisinde de sergiliyor. Bu bölümde yeni bir yazar ve eseri tanıtılarak, sizlere sunuluyor. Çeşitli yayın evlerinin yaptığı özel indirimler ve kampanyalar da site sayfasından kolayca takip edilebiliyor.

Eğer siz de sadece kitap almak değil, edebiyat ile haşır neşir olmak, satın alırken yeni bilgiler öğrenmek, ufkunuzu genişletmek, yeni yazarlarla, yeni eserlerle tanışmak isterseniz Babil.com' a gelerek, kitaplar diyarına dalabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir