• DOLAR 32.662
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2510.825
  • ...
Siyonislerce katledilen Eş-Şerif`in yanına bıçağın sonradan konduğunu gösteren görüntüler yayınlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İşgal rejimi gazetelerinden Yediot Ahranot, bugün (1 Haziran Çarşamba) Mart ayında işgal askerlerince yargısız infazla şehit edilen Abdulfettah Eş-Şerif'in yanına bir Siyonistin bıçak koyduğunu gösteren video görüntülerini yayınladı.

İşgal rejimi savcılığı, Eş-Şerif'i katleden işgal askeri aleyhine Eş-Şerif'in kendisine saldırmadığını ve işgal askerinin Eş-Şerif'e ateş ederek öldürdüğünü, bıçağın Eş-Şerif'in yanına iteklendiğini gösteren kanıtlar sundu.

İşgal rejimi savcısı, Kızıl Davut ilk yardım görevlilerinden birinin bıçağı Eş-Şerif'in yanına attığını, bıçağın ateş açılmadan önceki ve sonraki yerini gösteren görüntüler olduğunu söyledi.

Zanlı işgal askerinin olaydan bir buçuk dakika sonra babasına gönderdiği cep telefonu mesajında, "Terör saldırısı oldu. Arkadaşım yaralandı. Bir başka yaralı daha var. Teröristi öldürdüm" dediği bildirildi.

İşgal rejiminde insan hakları alanında faaliyet gösteren BTselem örgütünün yayınladığı video görüntülerinde Eş-Şerif'i öldüren işgal askerinin bıçak yerdeyken Eş-Şerif'ten uzakta olduğu görülüyor.

İşgal polisinden bir yetkili, mahkemede yaptığı açıklamada, görüntülerin uzmanlar tarafından incelenmesinin ardından "terörist"in bıçağa ulaşamayacak olduğunun anlaşıldığını ifade etti.

İşgal yönetimi şehit Abdulfettah Eş-Şerif'in naaşını ailesine Cumartesi günü teslim etti ve Eş-Şerif görkemli bir cenaze töreniyle toprağa verildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir