• DOLAR 32.6
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2502.485
  • ...
Furkan Doğan Anadolu İHL`de yıl sonu etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Furkan Doğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yıl sonu münasebetiyle düzenlenen programda  Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az, Şube Müdürleri, Mardin İmam Hatip Okulları İl Koordinatörü Necmettin Başboğa, Kızıltepe İmam Hatip Ortaokulları Koordinatörü Murat Durgan, Okul Aile Birliği Başkanı Zeynettin Karaalp, okul idarecileri, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

daha önce okulda yapılan Kutlu Doğum etkinliğinde açılan kermesten elde edilen gelirle alınan 4 adet kurban etkinlik kapsamında kesilip etleri fakir öğrencilere dağıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü ile diğer katılımcılar 400 üzeri puanla okula yerleşen 5 öğrenciye hayırseverlerin bağışladıkları burslar öğrencilere verildi.

Kutlu doğum siyer sınavında okuldan dereceye giren ortaokul ve lise öğrencilerine Okul Aile Birliği tarafından başarı belgesi verildi. Öğrencileri sınava hazırlayan öğretmelere ise teşekkür belgesi verildi.

Programda bir konuşma yapan ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az şunları söyledi:

“Böyle bir çalışmada ve ortamda sizinle beraber olmak gerçekten bize mutluluk veriyor. Özellikle öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Daha önce Kutlu Doğum etkinliği münasebetiyle okulumuzun düzenlemiş olduğu kermeste topladıkları parayla yardıma muhtaç öğrencilere vermek amacıyla kurban kesimi oldu. Emeği geçen siz değerli öğrencilerimize öğretmenlerimize, velilerimize okul aile birliği başkanımıza ve idarecilerimize çok teşekkür ediyorum.”   

Okul Müdürü Züleyha Feyza Batıhan ise konuşmasında, “Biz Kutlu Doğum programında kermes düzenlemiştik. Bunun geliriyle Peygamber Efendimizin ruhuna kurban kestik, dualar ettik. İnşallah Rabbim kabul eder. Ayrıca geçen sene 400 üzerinde puan alan 5 öğrencilerimize burs verdik. Bursların verilmesinde bizlere yardımcı olan hayırseverlerimize hediye takdim ettik. Siyer yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi okul aile birliğimiz  ödüllendirdi. Dönem sonu topluca ödüllendirme programı ve aynı zamanda Peygamber Efendimizin ruhuna kurban keserek Kutlu Doğum programımızı noktalandırdık. Kestiğimiz kurbanların etlerini yardıma muhtaç öğrencilerimize dağıttık.” İfadelerini kullandı.

 Program Mehmet Hoca`nın yaptığı duayla sona erdi. (Mehmet Aslan-İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir