• DOLAR 32.827
  • EURO 35.503
  • ALTIN 2511.437
  • ...
MHP`de bir aday daha!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eski MHP Milletvekili Süleyman Servet Sazak, "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin aldığı kurultay kararını 'MHP mensuplarının taleplerinin genel merkez tarafından yerine getirilmesi' olarak değerlendiriyoruz." ifadesini kullandı.

Sazak, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Kasım seçimleri sonrasında ortaya çıkan siyasi tablonun, ülkücü harekette, kongrenin artık bir zaruret haline geldiği inancını doğurduğunu belirtti.

Camianın bu süreçten birliğini kaybetmeden çıkabilmesi için genel merkezin de içinde olacağı bir kurultay sürecinin gerçekleşmesinin önemli olduğunu kaydeden Sazak, "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin aldığı kurultay kararını da 'MHP mensuplarının taleplerinin genel merkez tarafından yerine getirilmesi' olarak değerlendiriyoruz." görüşünü ifade etti.

Sazak, gelinen noktada hukuki süreçle ilgili belirsizliklerin devam ettiğini, bu belirsizliğin ülkücü camiayı bir ayrışma içine sürüklememesi gerektiğini vurguladı.

Adaylığını haftaya açıklayacak

Süleyman Servet Sazak, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk Milletinin yaşadığı zor günlerin içinden çıkabilmesinin Türk milliyetçilerinin iktidarına bağlı olduğunu savunarak, şunları kaydetti:

"Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve ülkücü kadroların milletimizi geleceğe güvenle taşıyacak güce ve birikime sahip olduğunu bilmek, yarınlara güvenle bakmamızı sağlıyor. Dava arkadaşlarımın da bu inançta olduğunu biliyorum. Mazimizin omuzlarıma yüklediği sorumluluğun gereği olarak, şahsımla ilgili adaylık açıklamasını önümüzdeki hafta yapacağım. Kurultayımızın partimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum."

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir