• DOLAR 32.335
  • EURO 35.126
  • ALTIN 2306.74
  • ...
Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Çok bulutlu, gece saatlerinde kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/s) eseceği bekleniyor. (13)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor. (6)

İZMİR: Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden fırtına (70-90 km/s) şeklinde eseceği bekleniyor. (15)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı (13)

ANTALYA: Çok bulutlu, gece saatlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Rüzgarın kuvvetli (40-60 km/s), gece saatlerinde yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/s) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. (14)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu (16)

ERZURUM: Çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer sis bekleniyor. (-9)

VAN: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. (2)

DİYARBAKIR: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. (5)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Çok bulutlu, batısı ile zamanla İstanbul, Bursa, Kocaeli Yalova ve Balıkesir`de kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğusunda yer yer sis bekleniyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/s), bölgenin batısında fırtına (70-90 km/s) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

EGE: Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra İzmir, Aydın ve Muğla, gece saatlerinde Manisa, Kütahya, Uşak ve Denizli çevrelerinde kuvvetli olmak üzere, sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden İç Ege`de kuvvetli (40-60 km/s), Kıyı Ege`de fırtına (70-90 km/s)şeklinde eseceği bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Çok bulutlu, Antalya çevreleri gece saatlerinde kuvvetli olmak üzere, sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney yönlerden bölgenin batısında kuvvetli (40-60 km/s), Batı Akdeniz`in kıyı kesiminde gece saatlerinde kısa süreli fırtına (50-70 km/s) şeklinde eseceği bekleniyor. Burdur çevrelerinde sabah saatlerinde sis görüleceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, gece saatlerinde Eskişehir çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde, gece saatlerinde bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bölgede sabah saatlerinde yer yer sis tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren bölgenin batısında güneybatı (Lodos) yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Zonguldak, Düzce ve Bolu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, güneyi ile Erzincan, Tunceli, Erzurum ve Ağrı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKA

Bu haberler de ilginizi çekebilir