• DOLAR 32.599
  • EURO 34.796
  • ALTIN 2495.76
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.
 
Özgür Haber: Çankaya Surlara Sahip Çıkıyor
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir`in sunduğu talep ve öneriler üzerine düğmeye bastı. Köşkten belediyeye gönderilen yazıda, 12 Ocak`ta Köşkte bu konu ile ilgili toplantı yapılacağı bildirildi.
 
Haber Diyarbakır: İlker Başbuğ Tutuklandı
İlker Başbuğ, Cumhuriyet Başsavcı vekilliğince hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı.
Diyarbakır Söz: Gül Devreye Girdi
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Baydemir ile yaptığı görüşmenin ardından kentin tarihi surlarının restorasyonu için devreye girdi.
 
Diyarın Sesi: İhmalkârlık Kazalara Davetiye Çıkartıyor
Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Gaziler eski son durak kavşağında sinyolizasyon eksikliği yüzünden birçok kaza meydana geliyor.
 
Gazete Diyarbakır: Toplulaştırma ve Sulama Projeleri Masaya Yatırıldı
Güneydoğu Anadolu Bölgesi`nin kaderini büyük ölçüde değiştirecek olan GAP Projesi`nde gelinen aşamalar ve yapılan çalışmaları gözden geçirmek amacıyla, Vali Mustafa Toprak başkanlığında ilgili kurum ve kuruluşların bürokratlarının da katıldığı istişare toplantısı yapıldı.
 
Güneydoğu Ekspres: Barzani`den Uludere`ye 40 Bin Dolar Yardım
Kuzey Irak sınır hattında bulunan Şırnak`ın Uludere ilçesinde 35 köylünün hayatını kaybetmesinin ardından taziyeler devam ederken, Mesut Barzani tarafından ölenlerin ailelerine verilmek üzere 40 bin dolar yardım gönderildi.
 
Haber Panorama: İlker Başbuğ `Terör Suçlamasıyla` Tutuklandı
Özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekilliğince hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen İlker Başbuğ tutuklandı.
 
M. Salih Keskin - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir