• DOLAR 32.375
  • EURO 35.365
  • ALTIN 2323.92
  • ...
Öğrencilere 400 bisiklet dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Toplumun obezite ile mücadele konusunda bilgi düzeyini arttırmak, yeterli ve dengeli beslenme ile düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazanmasını teşvik etmek amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Programı” kapsamında ülke genelinde bisiklet dağıtımı devam ediyor.  

Gerçekleşen Bisiklet dağıtım törenine Vali Yavuz Selim Köşger’in yanı sıra, Vali Yardımcıları Muhammet Fuat Türkman ve Numan Tahir Şimşek, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, İl Halk Sağlığı Müdürü Vedat Söyiler ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Bingöl’de “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında şu ana kadar 910 adet bisiklet dağıtıldığı belirtildi.

Bisiklet dağıtım törenine katılan Vali Yavuz Selim Köşger, Bingöl’de bugüne kadar 910 adet bisiklet dağıtıldığını belirterek, başta çocuklar olmak üzere, gençleri ve tüm vatandaşları fiziksel aktiviteye, hareket etmeye ve bisiklet binmeye teşvik etmek için bugün de 400 adet bisiklet dağıtımı yapılacağını belirtti.

Vali Köşger, öğrencilere bisiklet dağıtımının ardından gençler ile birlikte bir süre bisiklet sürdü. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir