• DOLAR 32.332
  • EURO 35.084
  • ALTIN 2297.69
  • ...
Yapımı tamamlanan konutlar satışa sunuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Zeytinli konutlarının, ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun talebi ile karşılaştığı, çok beğenilen dairelerin 102 bin 500 TL ile 130 bin TL arasında 5 ayrı fiyat kategorisinde satışa çıkarıldığı belirtildi.

İlçenin konut ihtiyacını karşılamak ve vatandaşın hayat standardını yükseltmek için Selimiye Mahallesinde inşa edilen konutların, 3 blokta 147 adet 2+1 daireden oluştuğu, dairelerin oldukça kaliteli, modern ve konforlu oldukları belirtildi. 

Zeytinli Konutlarında özellikle ısı durumu ve inşaat kalitesi dikkate alınarak çok nitelikli bir alan sunulmaya gayret gösterildiği bildirilirken, isteyenlerin çekiliş ya da kura olmadan konutlardan daire satın alabileceği ifade edildi.

Selimiye Mahalle Muhtarı Cemal Cıncık, satışı başlatılan Zeytinli Konutlarının mahallenin çehresini değiştirdiğini kaydetti.

Konutların yapılmasında birinci sınıf malzeme kullanıldığına dikkat çeken Muhtar Cıncık, "Mahallemizde çarpık yapılaşma var. Mahallemizdeki yapılar sağlıklı yapılar değil. Şehitkamil Belediyemiz, mahallemize sağlıklı yapılardan oluşan 147 adet 2+1 daire inşa etti. Halkımızın, özellikle de mahallelimizin Zeytinli Konutlarından daire almasını tavsiye ediyorum. Mahallelimiz, yapılan Zeytinli konutlarından dolayı sevinç duyuyor. Mahalleli bu konutları çok beğendi. Mahalle sakinleri sürekli beni arıyor ve daireleri soruyor. Büyük bir ilgi var.  Zeytinli konutlarının kendine ait otoparkı var. Konutların bahçesinde ve önünde güzel parklar var. Konutların etrafı açık olduğu için güzel bir biçimde hava alıyor. Daireler çok güzel ve güvenli.  Zeytinli konutları, her şeyi yapılmış dört dörtlük dairelerden oluşuyor.” dedi.

Kat mülkiyeti yapılan konutların, Şehitkamil Belediyesi hizmet binasında bulunan Emlak İstimlak Müdürlüğü tarafından yapılıyor. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir