• DOLAR 32.554
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2425.598
  • ...
Bingöl'de TÜBİTAK Bilim Fuarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen 4006 Nolu TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışı gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen 4006 Nolu TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi.

TÜBİTAK Bilim Fuarına katılan Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri tek tek gezerek, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı.

Yaptıkları emeklerden dolayı öğrencileri tebrik eden Vali Köşger, “Bugün burada öğrencilerimizin hazırladığı projeleri görme fırsatı yakaladık. Çocuklarımız gayet başarılı, gayretli. Öğrencilerimiz güzel örnekler sergilemişler. Öğrencilerimizi yetiştiren, emeği geçen tüm öğretmenlerimize, idarecilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın daha nitelikli, daha kaliteli, daha güzel bir hayata hazırlanmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı da gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Programda Vali Yavuz Selim Köşger’in yanısıra İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin ve İl Halk Sağlığı Müdürü Vedat Söyiler eşlik etti. (İLKHA) 

























Bu haberler de ilginizi çekebilir