• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep`te kaza: 1 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nizip-Gaziantep Karayolunun 2'nci kilometresinde kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü ile 2 otomobilin karıştığı kazada bir otomobil sürücüsü hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Nizip-Gaziantep Karayolunun 2'nci kilometresinde meydana gelen kazada, Gaziantep istikametinden gelen Ahmet Polat yönetimindeki 55 ACS 55 plakalı yolcu otobüsü, Nizip Otogar kavşağı yakınlarında Yunus Emre Mahallesi'nden yola çıkan Ramazan Korkmaz yönetimindeki 63 LA 456 ile Mahmut Denizhan yönetimindeki 07 NCB 97 plakalı otomobillere çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle Mahmut Denizhan'ın kullandığı otomobil hurdaya dönerken Ramazan Korkmaz'ın kullandığı otomobil ise ikiye ayrıldı. Korkmaz`ın otomobilinde bulunan Bahar Tektek yola savrularak yaralandı.  Otomobil sürücü Ramazan Korkmaz ise araçta sıkıştı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye, kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşı sonucu bulunduğu yerden çıkarılan Korkmaz ile Tektek, ambulansla Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Ramazan Korkmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, ağır yaralı Bahar Tektek`in ise ilk müdahalesinin ardından Gaziantep'e sevk edildiği belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yolcu otobüsünün sürücüsü Ahmet Polat'ın ise gözaltına alındığı öğrenildi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir