• DOLAR 32.545
  • EURO 34.827
  • ALTIN 2426.213
  • ...
Hz Eyüp Camii yardım bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapımına 3 yıldır devam edilen ve bitme aşamasına gelen Hz Eyüp Camii, hayırseverlerden yardım bekliyor. Caminin halen birçok eksiğinin olduğunu belirten cami cemaati, bu yıl teravih namazını camilerinde kılmak istediklerini söyledi.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde yapımına 3 yıldan fazla zamandır başlanılan Hz Eyüp Camii bitme aşamasına geldi. Mahalleli tarafından yaptırılan caminin halen birçok eksiği ve borcu bulunuyor.

Caminin Ramazan ayına yetiştirilmesini isteyen camii imamı ve cemaat, yardımların kısıtlı olduğunu, bazen sadece Cuma namazında para toplanabildiğini belirttiler.

Cami cemaatinden İbrahim Acar, "Camimizin abdest yeri ve tuvaletlerinin inşaatı devam etmektedir. Demir, çimento, fayans ve su işlerinde kullanılacak malzemenin bir kısmı temin edilse de halen eksiklerimiz çok ve camimizin borçları var." dedi.

Bu yıl teravih namazını camilerinde kılmak istediklerini ifade eden mahalle sakinleri, hayırseverlerden caminin tamamlanması için yardım beklediklerini dile getirdiler. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir