• DOLAR 32.513
  • EURO 34.951
  • ALTIN 2438.846
  • ...
Küçük kıza cinsel tacizde bulunan adam linç edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'da 4-5 yaşlarındaki bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen internet kafe işletmecisi R. Ç. (55), mahalleli tarafından linç edilirken, iş yeri ise tahrip edildi. Çeşitli yerlerinden yaralanan R. Ç, olay yerine gelen polis tarafından öfkeli kalabalığın arasından alındı.

Olay, bu sabah Bağlar ilçesinin Kaynartepe Mahallesi 202’nci sokakta meydana geldi. İddialara göre, sokağın girişinde internet kafe işletmesi bulunan R. Ç, sokakta oyun oynaya bir kızı iş yerine götürerek tecavüz girişiminde bulundu. Kızın bağırması üzerine durumu fark eden müşteriler ile mahalle sakinleri, R. Ç'yi linç etti. Çeşitli yerlerinden yaralanan R. Ç, olay yerine gelen polis tarafından öfkeli kalabalığın arasından alınarak hastaneye götürüldü.

Öfkeleri dinmeyen mahalle sakinleri, elektronik eşyalar başta olmak üzere iş yerini tahrip ederek kullanılamaz hale getirdi. Olaya müdahale etmek isteyen polis ile mahalleli arasında gergin anlar yaşandı.

Polisin iş yerini tahrip eden öfkeli mahalle sakinlerine "Yazıktır, yapmayın" demesi üzerine kalabalığın öfkesinin daha da arttığı gözlendi. Polisin ‘Yazıktır’ kelimesine sert tepki gösteren mahalleli bir kadın, "Eğer bu iş yerinin üstünde evler olmasaydı, burayı ateşe verirdim. 4 yaşındaki çocuğa taciz eden biri yazık olabilir mi? Bu adam geçen seneden beri bu tavırlar içinde, hep şikâyet geliyor. En sonunda pislikleri ortaya çıktı işte!” dedi.

Olayla ilgili konuşan bir diğer mahalle sakini, “Bu adam kaç yıldır burada, kim bilir kaç çocuğu rahatsız etmiştir. Son zamanlarda şehirde böyle adilikler yaygınlaşıyor. İmanı olan böyle bir şey yapmaz. Bu hep bize dayatılan zihniyetler ve İslam dışı ideolojiler yüzündendir. Müslüman adam böyle yapmaz.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Öte yandan mahalle sakinleri, R. Ç'nin daha önce de taciz girişimlerinde bulunduğunu ileri sürdü. (M. Sıddık Bilge/Yunus Sırat – İLKHA)































Bu haberler de ilginizi çekebilir