• DOLAR 32.406
  • EURO 35.247
  • ALTIN 2324.282
  • ...
Görme engelli baba yardım bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden 3 çocuk babası yüzde 95 görme engelli Lütfi Kama çocuklarına bakamadığını hayırseverlerden ve yetkililerden ailesine yardım edilmesini istedi.  

Cumhuriyet Mahallesi 803. Sokak'ta ikamet eden yüzde 95 görme engelli Lütfi Kama, maddi durumunun olmadığından dolayı komşularının kendilerine tek odalı ev verdiklerini eşi ve 3 çocuğuyla yaşam mücadelesi verdiğini belirtti.

Görme engelli olduğu için çalışamadığını ifade eden Kama, "Çocuklarına bakamamanın üzüntüsü beni kahr ediyor. Doğuştan gözüm görmüyor. Benim kardeşlerim de özürlü olması nedeni ile babam benim evden ayrılmasını istedi. Barınacak bir ev bulmayınca sağ olsun komşularım bizi tek odalı bir eve yerleştirdiler. Çalışamadığım için çocuklarıma bakamıyorum. Hayırsever ve yetkililerden rica ediyorum aileme yardımcı olsunlar." dedi.

Yetkililerden ve hayırseverlerden yardım isteyen Kama, "Benim bir oğlum, 2 de kızım var. Maddi imkânsızlığımdan dolayı onlara bakamıyorum. Eşim de çocuklarıma ve bana baktığı için o da gidip çalışamıyor. Son olarak aileme bakabilmem için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım istiyorum." diye konuştu. (Sabri Acet-İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir