• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Okullarda sporu tanıtma ve sevdirme etkinlikleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Spor Akademisi ‘Gençlik Haftası’ etkinlikleri kapsamında Mayıs ayı başından bu yana hafta içi her gün bir okulda akademik derslerin akabinde öğrenci ve velilere sporu tanıtma ve sevdirme etkinliği düzenliyor.

Sporu tanıtma ve sevdirme etkinliklerinin devam ettiğini belirten Türkiye WUSHU Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Batman Spor Akademisi Kurucu Başkanı Abdulaziz Velioğlu,  'Gençlik Haftası' etkinlikleri kapsamında, okullarda hafta içi her gün bir okulda olmak üzere öğrenci ve velilere yarım saatlik bir bilgilendirme ve gösteri etkinliği gerçekleştirildiklerini söyledi.    

Etkinliklerin Mayıs ayının başından başladığını ve okulların kapanmasına kadar devam edeceğini belirten Velioğlu, "Bu çalışmamızdaki amacımız, hedefimiz 7’den 70’e herkesi spor ile buluşturmak. Özellikle gençlere ve çocuklara sporu tanıtmak ve sevdirmektir. Bu kapsamda gençlik haftasını içinde barındıran Mayıs ayında sadece gençlik haftası ile yetinmedik, ay boyunca ve akabinde okullar kapanıncaya kadar her gün bir okulda öğrencilere ve velilere bilgilendirme ve sporu sevdirme gösterimiz gerçekleşmektedir. Gösterilerimizin yapılacağı okullarda tarihi ve zamanı önceden duyuruyoruz ki isteyen öğrenci velileri de bu etkinliğimizi izleme fırsatı buluyorlar. ” diye konuştu.   

Velioğlu, "Bu etkinlikler kapsamında gençlerden ve velilerden olumlu dönüşler alıyor olmamız bizi ayrıca sevindiriyor. Zira sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Ayrıca spor yapan bireyin sağlıklı olma noktasında spor yapmayan bireyden daha sağlıklı ve mutlu olduğu gerçeğinden yola çıkarak, daha sağlıklı ve mutlu bir toplum bizim arzumuzdur." ifadelerini kullandı. (İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir