• DOLAR 32.602
  • EURO 34.766
  • ALTIN 2496.887
  • ...
Engelli öğrenciler yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle, Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmen, öğrencileri ve öğrenci velilerinden engelli öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Atatürk Parkında gerçekleşen kermese, Milli Eğitim Müdürü Yardımcıları Mehmet Naci Şemdinoğlu, Zübeyir Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Bu yıl 4’üncüsü yapılan geleneksel kermeste, satışa sunulan ev yemekleri ve engelli öğrencilerin hazırladığı çeşitli hediyelik eşyaların yanı sıra, kermese katkı sunan iş yerlerinden toplan 272 hediyenin yer aldığı çekiliş kermesin sonunda yapılarak şanslı katılımcılara hediyeleri verildi.

Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Veysi Aksoy gerçekleştirdikleri kermeste kendilerini yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine, kermes ve sergide emeği geçen öğretmen ve velilere teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Mehmet Naci Şemdinoğlu da etkinliğin sonunda kermes ve sergide emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir