• DOLAR 32.324
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2308.233
  • ...
Beytüşşebap'ta sağlık ocağı hizmete açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sağlık hizmetlerinde ilk koruma kademesi olarak görülen sağlık ocağı açılışına Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, Şırnak İl Sağlık Müdürü Dr. Eyyüp Güneş sağlık çalışanları ve kurum müdürlerinin katılımıyla 2 nolu Acil Sağlık hizmete açıldı.  

Törende bir konuşma gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Dr. Eyyüp Güneş, yeni açılan istasyonlarla tam donanımlı kara, hava ambulanslar ve profesyonel sağlık ekiplerle verilir hale geldiğini söyledi.

Güneş "2016 yılı içerisinde ilk 4 ayda kara ambulanslarımızla toplam  15 bin 755 hastayı hastanelere taşıdık. 2016 yılı içerisinde uçak ve helikopter ambulansla toplam 22 acil hastayı başka illere sevk ettirdik .Acil sağlık hizmetlerini il geneline yayıldığında 17 acil sağlık hizmetleri istasyonumuz, 53 adet ambulansımız,bu ambulansların 1’i 4 yataklı ,1 ‘İ obez yoğun bakım, 5 adet kar paletli ve 2 adet zırhlı ambulanslardır ve profesyonel ekiplerimizle daha etkili ve kapsamlı bir şekilde sunmanın gayreti içerisindeyiz."

Tören sonunda Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe,  Sağlık Bakanlığı tarafından başarılı sağlık personeline gönderilen takdir belgesi verdi. (İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir