• DOLAR 32.567
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2491.533
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

Hakimiyet: Kelebekler Buluşması
Selçuklu Belediyesi, Konya`nın en büyük sosyal yaşam alanını faaliyete geçirerek bir ilke imza atıyor. 2013`te bitirilmesi planlanan Kelebekler Vadisi projesi, Sille Parsana Mahallesi`nde 385 metrekare alanı kapsayacak.

Yeni Meram: Obezite Ayarlı Ekmek Piyasada
Konya`da ekmeğin gramajını 300`den 250`ye, tuz oranını 1,75`ten 1,5`a düşüren ve kepek miktarını artıran uygulama dün başladı. Amaç; obezite`yi önlemek ve hijyenik ekmek satışı.

Merhaba Gazetesi : İşçi Yolu Tehlike Dolu
İşçi servislerinin yoğun olarak kullandığı Konya-Ankara karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 25 araç birbirine girdi. Kazada 10 kişi yaralandı. Kaza banliyö hattını hatırlattı.

Memleket: Sıra Kelebekler Vadisi`ne Geldi!
Selçuklu`da her alanda yaşanan gelişmeler takdirle karşılanırken dün Başkan Uğur İbrahim Altay tarafından açıklanan yeni proje göz kamaştırdı. 856 basketbol sahası büyüklüğünde olacak Kelebekler Vadisi, Konya`nın prestijli projeleri arasına girdi.

Anadolu Manşet: "Sanal Araştırma Tembelleştirir mi?
İnternette ödev uygulamasıyla birlikte kütüphanelerde araştırma yapan öğrenci kalmadı. Ödevlerini Google ile yapan öğrencilerin kolaycılığa alıştığı ve sorun çözme kabiliyetinden yoksun büyüdüğü belirtiliyor.

Yeni Konya: Kelebekler Vadisi
Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yapılacak Türkiye`nin ilk suni Kelebekler Vadisi`nde yüzlerce çeşit kelebek, doğal ortamında gözlemlenebilecek.
M.Sait Adiyaman - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir