• DOLAR 32.372
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.51
  • ...
Bahçeli,15 Mayıs`ta Kurultayımız yoktur
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter`dan 15 Mayıs`ta kurultay yapılacağı açıklamalarına yanıt vererek, “Bu akşam çok uzatmayacağım, tane tane söyleyecek, net ifadelerle konuşacağım; 15 Mayıs`ta Olağanüstü Büyük Kurultayımız yoktur” dedi.

Ankara 2`nci İcra Hakimliği`nin muhaliflerin itirazını kabul etmesi sonrası, 15 Mayıs Pazar günü için kurultayın toplanacağı açıklamaları yapılmıştı. Bu karar üzerine MHP Genel Merkezi`nde parti avukatlarının ‘kurultay yapılamaz, kanunsuzdur` açıklamasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de sosyal paylaşım sitesi Twitter`dan açıklama yaptı.

Bahçeli, MHP`nin bazı odaklar tarafından boğulmak istendiğini belirterek, “Bu davaya gönül vermiş hiçbir kardeşim, okyanus ötesi merkezli oyunun figüranı haline gelmemeli, sözde kurultay tuzağına düşmemelidir.”  dedi.  

Bahçeli açıklamasında, “Türkiye bir ayağı bölgesel, diğer ayağı küresel zeminde bulunan düşmanlık ve terörizm kuşatmasıyla boğuşurken, MHP de boğulmak isteniyor. Bu akşam çok uzatmayacağım, tane tane söyleyecek, net ifadelerle konuşacağım: 15 Mayıs'ta Olağanüstü Büyük Kurultayımız yoktur. Bu davaya gönül vermiş hiçbir kardeşim okyanus ötesi merkezli oyunun figüranı haline gelmemeli, sözde kurultay tuzağına düşmemelidir. MHP'yi kaos içerisinde göstermek, MHP'yi engellemeye çalışmak bedel ve vebali ağır bir teşebbüstür. Buna da göz yumulmaz. Sökük elbisede olursa dikilir, zihniyet ve niyette olursa çaresi yoktur. Korsan ve kara borsa emellerin tedavi ve düzelme şansı hiç yoktur. Buna rağmen kurultay, yer, tarih ve zamanı açıklayanlar, verilmiş mahkeme kararlarının hilafına davranarak suç işlemektedir. " ifadelerini kullandı.   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir