• DOLAR 32.496
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2429.44
  • ...
Elazığ`da 2 çocuğa silahlı saldırı düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elazığ`ın merkez Salıbaba Mahallesi`nde Abdulkadir Karakaya isimli bir kişi, husumetli olduğu belirtilen Hüseyin Bakşi`nin 2 çocuğuna silahlı saldırıda bulundu. Olayda çocuklardan biri kafasına aldığı kurşunlarla ağır yaralandı.

Olay, merkez Salıbaba Mahallesi Çatalçeşme Sokak'ta meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Bakşi ile husumetli olan Abdulkadir Karakaya, Bahşi`nin evine önüne gitti. Burada Bakşi`nin çocuklarının okula gitmek için dışarıya çıkmalarını fırsat bilen Karakaya, çocukların yanlarına giderek canice kurşun yağdırdı. Olayda Yusuf Bakşi (9) kafasına aldığı kurşunla ağır yaralanırken Tolga Bakşi (13) de vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı kurşunlarla yaralandı.  

Saldırgan Karakaya, olay yerinden hızla uzaklaşırken yaralı Tolga Bakşi ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılırken Yusuf Bakşi de Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kafasına aldığı 2 kurşunla ağır yaralanan Yusuf Bakşi`nin durumu ciddiyetini korurken Tolga Bakşi`nin vücudunun çeşitli yerlerine 3 kurşun isabet ettiği ama hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Olayın, Elazığ açık cezaevindeki baba Hüseyin Bakşi`ye haber verilmesi üzerine, Bakşi alınan izinle hastaneye getirildi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, saldırganın silahla önce evinin önünde olan Yusuf Bakşi`nin kafasına ateş ettiği ve kaçmaya çalışan Tolga Bakşi`yi ise omuzundan vurduğu belirtildi. Saldırgan Abdulkadir Karakaya`nın olayın ardından hızla sokaktan kaçtı.

Daha sonra saldırgan Karakaya`nın olayda kullandığı tabancısıyla beraber yakalandığı öğrenilirken soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yakınları, silahla vurulan çocukların Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl düzenlenen Kutlu Doğum etkinliklerine katıldıklarını belirtti. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir