• DOLAR 32.588
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2507.41
  • ...
Adana`nın Yeni Müftüsü Göreve Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Adana İl Müftüsü İsmail Canbolat`ın Diyanet İşleri Başkanlığına Başkanlık Müşaviri olarak atanmasının ardından Adana İl Müftülüğüne atanan Diyanet İşleri Başkanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Arif Gökce, yeni görevine başladı..
 
Devir teslim töreninde Müftülük personeli de hazır bulundu. Görevi devreden İsmail Canbolat; "40 yıla yakın görev sürem içerisinde Başkanlığımız teşkilatının her kademesinde görev yaptım. 2 yılı aşkın bir süredir Adana İl Müftülüğü görevini yürütmekte idim. Bayrağı değerli meslektaşım Arif Bey`e teslim ederek yeni görevinde kendilerine başarılar dilerim." dedi.
Göreve yeni atanan Adana İl Müftüsü Arif Gökce de, "İsmail Canbolat hocamdan devraldığımız bu şerefli görevi Adana`nın şanına yakışır tarzda yürütmeye çalışacağız. Benden önceki müftülerimizin yaptıkları güzel hizmetlere yenilerini eklemeye gayret edeceğiz. Adana`ya hizmet için geldik. Kapımız her zaman personelimize ve halkımıza açık olacak, İsmail Hocama çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diliyorum. Tecrübelerinden her zaman istifade edeceğiz ve diyalogumuz devam edecektir inşallah" dedi.
 
Ayhan Kaya-İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir