• DOLAR 32.377
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2325.779
  • ...
Van Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van ve ilçelerinde son 24 saat içerisinde meydana gelen ve Van basınında yer bulan haber başlıkları şöyle;

Van Olay gazetesi:
Erciş`te Eczaneler Hizmetlerine Devam Ediyor:
Van`ın Erciş ilçesinde yaşanan depremler sonrası eczaneler prefabrik yapılarda hizmet vermeye devam ediyor.

Van`da Yine Su Kesintisi: Van Belediyesi`nden yapılan açıklamada, içme suyu şebekesinin Q500`lük hattında meydana gelen arızanın giderilmesi için 5 Ocak Perşembe günü saat 07.00`dan 6 Ocak saat 17.00`a kadar Eminpaşa, Süphan, Şabaniye ve Halilağa mahallelerine su verilemeyeceğini açıkladı.

Vanlı Esnaftan Sicil Gazetesi İlan Bedelleri Alınmayacak: Van Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Faruk Alpaslan `Esnaftan Sicil Gazetesi ilan bedelleri alınmayacağını duyurdu.

Şehrivan gazetesi:
YYÜ deprem kurultayı oluşturuyor:
Van Valiliği, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü işbirliği ile 06 Ocak 2012 Cuma günü “Van Depremi” başlıklı bir çalıştay düzenlenecek.

Vali`den konteyner fırçası: Van Valisi Münir Karaloğlu, depremzedeler için kurulan konteyner kenti zamanında teslim edemeyecek olan firma yetkilisine tepki gösterdi. Karaloğlu "İnsanlar soğukta donmak üzere, bana konteynerler 15 Ocak`ta teslim edileceği söyleniyor. Böyle bir rezalet olur mu? Bize taahhüd edilen 5 Ocak tarihine uyulmasını istiyorum."dedi.

İkinisan Gazetesi:
YYÜ`de Van Depremi Çalıştayı:
Van Valiliği, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü işbirliği ile 06 Ocak 2012 Cuma günü “Van Depremi” başlıklı bir çalıştay düzenlenecek

Van Postası Gazetesi:
TOKİ Van İhalelerine Hız Verdi:
Van`da yaşanan 7,2 şiddetindeki depremin yol açtığı acil barınma sorununun çözümü amacıyla başlattığı çalışmaları sürdüren TOKİ, hafta içi yaptığı bin 40 konutluk ihaleyle birlikte, Van`a yapılacak kalıcı afet konutunda 3 bin 984 rakamına ulaştı.

Murat Dalgın-İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir