• DOLAR 32.35
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2310.274
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Adana`da 5 Ocak 2011 Perşembe günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA GÜNEY HABER GAZETESİ: 25 Bin Kişiye İş İmkanı
TESK; İŞ-KUR, MEKSA Vakfı arasında imzalanan protokol gereği, mesleki eğitim yoluyla, bu güne kadar iş gücüne katılmamış İş Kur`a kayıtlı 15-55 yaş arasındaki şiddet gören kadınlar, eski ve mevcut hükümlüler, suça itilmiş çocuklar, deprem ve göç mağdurları ile engellilerden oluşan 25 bin kişiye iş imkanı sağlanacak.

Mersin`de Çaldılar Adana`da Yakalandılar
Mersin`de bir iş yerinin kasasından 30 bin TL para, çek, senet ve kredi kartı çalan hırsızlar, Adana polisi tarafından yakalandı.

Yola Ruhsatlı Duvar
Adana`da kendisinden izin alınmadan arazisinden yol geçirilmesine kızan bir kişi, mimarından proje çizdirip, belediyeden ruhsat alarak yola duvar çekti.

Adana`da Korsan Gösteriye Katılan 21 Kişi Yakalandı.
Adana Valiliğinden yapılan açıklamaya göre Adana`da gerçekleştirilen korsan gösteri eylemlerine yapılan müdahalelerde ve terör örgütü adına gerçekleştirilen yürüyüşe katılarak örgütün propagandasını yaptığı tespit edilen 21 şüpheli şahıs yakalandı.

ADANA 5 OCAK GAZETESİ: Adana`nın Kurtuluşunu Kutlayacağız
Adana`nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. Yıl dönümü, kent genelinde düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Organize Suç Örgütü Operasyonu
Adana`da çıkar amaçlı organize suç örgütü kurarak, yağma dolandırıcılık, tehdit, ölüme sebebiyet vermek ve tefecilik olayına karıştıkları ileri sürülen 5 kişi yakalandı.
(Ayhan Kaya-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir