• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Edirne`de 7 Araç Kundaklandı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, Medrese Ali Bey Mahallesi Musalla Aralığı sokakta meydana geldi. Araçlarını park ettikten sonra evlerine çekilen vatandaşlar gürültüyle uyandı. 7 tane aracın alev alev yandığını gören vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Şahsın araçlar üzerine benzin dökerek yaktığını gören araç sahiplerinden biri kundakçıyı yakalamaya çalıştı. Yaşanan boğuşma sırasında şahsı elinden kaçıran araç sahibi hafif şekilde yaralandı.

Otomobilleri alev alan vatandaşlar ellerindeki kovalarla yangını söndürmeye çalıştı. Daha sonra itfaiye ekipleri olay yerine ulaşarak alevlere müdahale etti. Otomobillerdeki yangın söndürüldü. Araçların bir kısmı kullanılamaz hale gelirken bazılarında önemli hasar oluştu. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Yaşanan korku dolu anları anlatan araç sahiplerinden Zübeyde Alakuş, apartmandaki gürültü üzerine uyandıklarını belirterek pencereye çıktıklarında araçların yandığını gördüklerini söyledi. Alakuş, “Kovalarla su alıp indik aşağıya. İtfaiyeyi aradık, çok geç kaldılar. Söndürmeye çalıştık. Ama su ile sönmüyor. Daha sonra itfaiye geldi. Söndürdüler” dedi.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir