• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kuvvet Komutanları Arınç`ı Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri komutanları Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç`ı ziyaret etti. Arınç, "Bu tamamen daha önceden programlanmış bir ziyaretten ibarettir" değerlendirmesinde bulundu.

Köşk`te Cumhurbaşkanı Gül ile Genelkurmay Başkanı Org. Özel`in görüşmesi sürerken MİT Müsteşarı Hakan Fidan da Çankaya Köşkü`ne geldi ve toplantıya katıldı.

Köşk`teki görüşme sürerken Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri komutanları da Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç`ı ziyarete gitti.

Köşk`te görüşme trafiği

Cumhurbaşkanı Gül, bugün Köşk`te önce Başbakan Erdoğan ile görüştü. Görüşme 1 saat 40 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı daha Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel`i kabul etti. Görüşmeye MİT Müsteşarı Hakan Fidan da katıldı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Emin Murat Bilgel ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten`i kabulüne ilişkin "Ziyaret esnasında kulislerde bu ziyaret ile ilgili farklı yorumlar yapıldığını öğrendim. Bu tamamen daha önceden programlanmış bir ziyaretten ibarettir" değerlendirmesinde bulundu.

Arınç, resmi twitter hesabı üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

Yaklaşık yarım saat önce Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri komutanları ile bir araya geldiğini ifade eden Arınç, şunları kaydetti: "Geçtiğimiz günlerde kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştum. Bugün de onlar nezaket gösterip iadeiziyarette bulundular. Ziyaret esnasında kulislerde bu ziyaret ile ilgili farklı yorumlar yapıldığını öğrendim. Bu tamamen daha önceden programlanmış bir ziyaretten ibarettir. Komutanlarımıza bu nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Herkese de iyi günler diliyorum."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir