• DOLAR 32.508
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2429.921
  • ...
Çıkan yangın evi küle çevirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe (Qoser) Cumhuriyet Mahallesinde İsmet Öner’e ait evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında ev küle dönerken yaklaşık 20 bin TL maddi hasarın meydana geldiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 18.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Sezer Market arkasındaki bir binanın 3. katındaki İsmet Öner’e ait dairenin yatak odasında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Evde bulunan aile fertleri, yangını gördükten sonra kendilerini can havliyle dışarıya attıktan sonra itfaiyeye haber verdi.

Olay yerine sevk edilen Kızıltepe ile Tepebaşı Mahallesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Çıkan yangından dolayı evin bir kısmı küle dönerken, yaklaşık 20 bin TL maddi hasarın meydana geldiği belirtildi.

Çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, evde bulunan Kur’an-ı Kerim’in kabının kısmen yandığı, yapraklarının ise zarar görmediği görüldü.

Öte yandan evinde yangın çıkan İsmet Öner’in Kızıltepe Belediyesi ihale biriminde çalıştığı öğrenildi. (Mehmet Aslan-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir