• DOLAR 32.813
  • EURO 35.484
  • ALTIN 2525.448
  • ...
Adliye önünde silahlı kavga: 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Adliyesi önünde aralarında husumet bulunan iki amcaoğlu arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Yasin K, yanında bulundurduğu av tüfeği ile amcasının oğlu Abdullah K`ya art arda ateş açıp kaçtı. Olayda biri kadın 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunan Yasin K. ile Abdullah K, Gaziantep Adliyesi önünde karşılaştı. İki amcaoğlu arasında tartışma çıktı. Başlayan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu Yasin K, yanında bulundurduğu av tüfeği ile amcasının oğlu Abdullah K`ya ateş açıp kaçtı. Abdullah K, vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken, bu sırada cezaevinde hükümlü bulunan oğlunu ziyarete giden Emine K. da saçmaların vücuduna isabet etmesiyle yaralandı.

Yaralı Abdullah K, kendi kullandığı aracı ile Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne giderken, Emine K. da ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken, Abdullah K. ile Emine K.`yı yaralayan ve olay yerinden kaçan Yasin K, kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir