• DOLAR 32.379
  • EURO 35.022
  • ALTIN 2326.145
  • ...
"Çatışmalar İsrail'in İşine yarıyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saadet Partisi Batman İl Teşkilatı tarafından “Eğitim ve Hamle ” toplantısı yapıldı. Eski Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Temel Karamolaoğlu, Birol Aydın, Şerafettin Kılıç ve Mesut Dağ ile Siirt ve Şırnak’tan gelen misafirler ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Temel Karamolaoğlu, Ortadoğu’da, bölgemizde ve Türkiye’de cereyan eden olaylarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İsrail’i tanıyalım artık

Konuşmasında bölgemizde yaşanan ve PKK’nin çukur siyasetiyle tırmanışa geçen olaylara değinen Karamolaoğlu, çatışmaların hükümetin yanlış politikalarından kaynaklandığını söyledi.

Çatışmaların bir an önce bitirilmesi gerektiğini belirten Karamolaoğlu, bu çatışmaların ne Kürt halkının ne de Türk halkının yararına olmadığını, İsrail’in çıkarlarına hizmet eden bir durum olduğunu belirtti.

Karamolaoğlu, “ Bölgemizde ve diğer tüm Ortadoğu coğrafyasında yaşanan savaşların, çatışmaların, kavgaların amacı büyük İsrail projesine hizmet etmektir. İsrail için birbirimizi kırmaktan vazgeçelim artık. İsrail’i tanıyalım, onun oyununa gelmeyelim.” dedi.

Mezhep politikasıyla bizi birbirimize kırdırdılar

Batılıların mezhep ve kavmiyet politikasıyla Müslüman halkları birbirlerine kırdırtmaya çalıştıklarını belirten Karamolaoğlu, “Araplar bunu bilsin, Çerkezler bunu bilsin, Türkler ve Kürtler bunu bilsin, bu bölgede kim varsa bilsinler ki, batılılar bizleri bir taraftan mezhep farklılıklarını kışkırtarak, öbür taraftan da ırkçılığı özellikle içimize sokarak bizi birbirimize kırdırıyorlar. Buna artık herkesin yeter demesi lazım. Amerika’nın oyun ve hilelerine karşı herkesin uyanması lazım.” ifadelerini kullandı.

Müslüman milletlerin Ümmet olarak birleşmeleri halinde Batılıların aralarına fitne sokamayacağını, Müslümanların karşısında yenilgiye mahkûm olacaklarını ifade eden Karamolaoğlu, herkesi vahdete ve birlik olmaya çağırdı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir