• DOLAR 32.602
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2499.882
  • ...
Oğlu PKK`lilerce kaçırılan annenin feryadı yürekleri dağladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da oğlu Ümran Kaya`nın  bir yılı aşkın süredir PKK`liler tarafından kaçırılarak dağa götürüldüğünü söyleyen anne Gülcan Kaya,  evladına bir an önce kavuşma hayalini kuruyor.

Yarınki Anneler Günü`nde kendisine verilecek en büyük hediyenin evladına kavuşmak olduğunu belirten anne Kaya, oğlunun kaçırıldığı günden bu yana oğlundan haber alamadığını belirtti.

Hilal Mahallesinde ikamet eden 9 çocuk annesi Gülcan Kaya, oğlu Ümran Kaya`nın (19) 15 Mart 2015 yılında evlerinin ilerisinde bulunan İmam Şafii Camii'sine gittiğini, daha sonra bir daha kendisinden haber alamadığını ifade etti.

O günden bu yana bir daha oğlundan haber alamamanın üzüntüsünü yaşayan acılı anne, gözyaşları içerisinde şöyle konuştu:  “Bir yılı aşkın bir süredir oğlum cami çıkışında PKK`li arkadaşları tarafından zorla dağa kaçırıldı. Oğlumun gelmesini istiyorum. Ağlamaktan kör oldum, artık oğlumun gelmesini istiyorum. Oğlumun hasretine dayanamıyorum. Ben artık oğlumu görmek istiyorum. Oğlum neredeyse onu bana göndersinler.”

“Benim ciğerim yandı, Allah onların da ciğerini yaksın”

Oğlunun Kobane`de olduğu bilgisini aldıklarını ifade eden anne Kaya, Anneler Günü`nde kendisine verilecek en büyük hediyenin sağ ya da ölü olarak oğlunun kendisine verilmesi olduğunu kaydetti. Kaya, “Ben hediye falan istemiyorum. Sadece en büyük hediye oğlum gelmesidir. Oğlumun yaşındaki gençleri gördüğüm zaman içim acıyor. Sağ veya ölü, oğlumu bana göndersinler. Ciğerim çok yandı. Biri çıkıp, ‘Oğlun geldi` diye dört gözle bekliyorum. PKK oğlumu göndersin. Benim ciğerim yandı, Allah onların da ciğerini yaksın.” ifadelerini kullandı. (M. Fatih Akgül- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir