• DOLAR 32.379
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2325.65
  • ...
BÜ ile İŞKUR arasında işbirliği protokolü imzalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Üniversitesi ile Bingöl İŞKUR Müdürlüğü arasında, “Yüksek Öğretim Öğrencilerine Yönelik İŞKUR Kurumsal Hizmetler ve İşbaşı Eğitim Programı” çerçevesinde işbirliği protokolü imzalandı. İmza törenine Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ile Bingöl İŞKUR İl Müdürü Mehmet Fesih Güler katıldı.

İmzalanan protokolde, “İŞKUR faaliyetlerinin Bingöl üniversitesi öğrencilerinin nezdinde bilinirliliğinin arttırılması, öğrencilerin İŞKUR’a kayıt yaptırarak bütün hizmetlerden yararlanması, öğrencilerin mesleki eğitim ile ilgili deneyim eksikliğinin giderilmesi, öğrencilerin gönüllü ve zorunlu stajlarını İŞKUR’a bağlı olarak yapabilmeleri, öğrencilere yönelik belirli dönemlerde bilgilendirme yapılarak, işgücü, iş piyasası ve iş hayatı gibi konularda daha sağlıklı bilgi alınmasına yönelik” konuları içerdiği belirtildi.

İmzalanan protokol sonrasında duydukları memnuniyeti ifade eden Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ile İŞKUR İl Müdürü Mehmet Fesih Güler, bundan sonraki süreçte üniversite ile İŞKUR arasında daha sıkı bağların olacağını ve öğrencilerin iş alanları ile ilgili her türlü bilgiye daha kolay erişeceklerini belirttiler. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir