• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
`Yalanlarla Liderlik Olmaz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kılıçdaroğlu’nun ‘Uludere’de bakanlar tiyatro çadırına gitmişler. Sadece bir köy korucusunun evini ziyaret etmişler’ yönündeki açıklamalarına sert tepki gösteren Atalay “Liderlik ciddi iştir. Yalanlarla lider olunmaz.” dedi.

Kırakkale`de açıklamalarda bulunan Atalay, Kılıçdaroğlu`nun Uludere ziyaretlerine yönelik sözlerine tepki gösterdi. Atalay, “Bizim Uludere`de köy ziyaretimiz biraz önceki anlattığım çerçevede oldu. Kaymakamıma yapılan olaylardan dolayı onlar da bizden özür diledi. Bunu biz yapmadık. Dışarıdan gelen başkaları yaptı demişlerdir. Köylüler bu duruma çok üzüldüler. Biz oraya Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı gibi BDP’liler ile el ele şov yapmaya gitmedik. Biz oraya derin bir acıyla ve devlet sorumluluğu içinde hem taziyeleri bildirmek, hem rahmet dilemek, hem de olayı daha iyi anlamak, sorunları çözmek için gittik.” diye konuştu.

BÖYLE DEVLET ADAMI OLUNMAZ

“Ben genel başkan diyorum. Ana muhalefet partisinin lideri demiyorum çünkü o lider olamadı. Genel başkan olmak ile liderlik olunmuyor. Liderlik ciddi bir iştir. Böyle yalanlarla iftiralarla liderlik olunmaz. Böyle devlet adamı da olunmaz." diyen Başbakan Yardımcısı, devlet işinin ciddiyet gerektirdiğini kaydetti. Atalay, “Burada bir yanlışlık var. Burada terörist zannıyla kaçakçılık yapan vatandaşlar sınır ötesinde bombalanmış, bu olayı hepimiz anlamaya çalışıyoruz. Bunları anlamaya çalışacaksın. Bunları düşüneceğine gidip orada ucuz şov yapıp sonra da oraya giden 3 tane bakan için `tiyatro çadırı` nitelemesi yapmak bir genel başkana, bırakın genel başkanı sorumlu hiçbir insana yakışmaz. Bu Büyük bir yalancılıktır. Büyük bir sorumsuzluktur, büyük edepsizliktir. Bunu buradan ifade ediyorum.” tepkisini gösterdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir