• DOLAR 32.35
  • EURO 35.137
  • ALTIN 2311.131
  • ...
Motiur Rahman Nizami`nin Ümmete Vasiyet...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Belki de bu manşeti okurken Nizami de şehadet şerbetini içmiş olacak… O da tıpkı diğerleri gibi idama mahkûm edildi.. O`nun da idam kararı onandı… Darağacı kuruldu… Dünyanın ve 2 milyar Müslümanın sessizliğinde O da, Abdülkadir Molla, Gulam Azam, Muhammed Kamaruzaman gibi şimdi şehadet sırasını bekliyor.

Zalim Bangladeş Hükümeti tarafından hakkında idam kararı alınan Cemaat-i İslami Lideri Motiur Rahman Nizami`nin son vasiyetine ulaşıldı…

Ümmete Vasiyet...

“Her zaman batılın, zulmün ve haksızlığın karşısında ilmi mücadeleye devam edeceksiniz. Bir mümin asla Allah`tan ümidini kesmez. Hayatınızın sonuna kadar Allah yolunda bir gaye ile görevinizi sürdüreceksiniz. Batılın tüm tuzaklarına ilim yoluyla cevap vereceksiniz. Kadınlarımızın yetiştirilmesine ve ahlâk yoluna önem vereceksiniz. Cemaat-i İslami`de asla bir lider problemi yaşanmayacaktır. Durum ne kadar kötü olursa, o kadar iyi ve kaliteli liderler yetişecektir. Ben yaşlandım. Rabbim her an canımı alabilir. Ben şehit olarak Allah`ın huzuruna gitmek istiyorum. Benim şehadetim ile beraber değişim başlayacaktır. Halkım ve dünya Müslümanlarından dua istiyorum. Eğer dünyada bir daha görüşemezsek, cennette görüşeceğimizi ümit ediyorum inşallah.”

Millî Gazete

Bu haberler de ilginizi çekebilir