• DOLAR 32.357
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2307.392
  • ...
'1 Fikrim Var' proje yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) tarafından geçtiğimiz yıl Aralık ayında başlatılan  ‘1 Fikrim Var’ proje yarışmasının sonuçları açıklandı. Yarışmada dereceye giren proje sahiplerine ödülleri gerçekleştirilen törenle verildi.

Törene, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, GTB Meclis Üyeleri ve ödül almaya hak kazanan yarışmacılar ile yakınları katıldı.

Proje yarışmasında dereceye giren yarışmacıları tebrik eden GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, Türkiye genelinden tüm girişimcilerin katılımına açık tutulan yarışmaya 80 yarışmacının 127 farklı projeyle başvuru yaptığını ifade etti.

Memiş, kendisinin de yer aldığı seçici kurul üyelerinin tüm projeleri üç aşamalı olarak büyük bir titizlikle inceleyerek sonuçları belirlediğini dile getirdi.

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise yarışmaya katılan tüm girişimcilere gösterdikleri yoğun ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek, dereceye giren eser sahiplerini kutladı.

Yarışmada tek amaçlarının borsanın hizmet kalitesine katkı sunacak fikirlerin ortaya çıkması olmadığını belirten Tiryakioğlu, “Amacımız fikri olan fakat bunu gerekli fırsatı yakalayamadığı  için tanıtamayan girişimcilerimize bir olanak sağlamaktı. Borsamız web adresi üzerinden bizlere ulaştırılan birbirinden değerli fikirleri okuduğumuzda, bu proje yarışmasını uygulamaya koymakla ne kadar doğru bir iş yaptığımızı hep birlikte bir kez daha görme şansı bulduk.”dedi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu’da yarışmada dereceye giren katılımcıları başarılarından dolayı kutlayarak, projeler hakkında bilgi aldı.

Konuşmaların ardından geçilen ödül töreninde, GSO Başkanı Adil Konukoğlu, GTB Meclis Başkanı Selami Memiş ve GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu tarafından dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi.

GTB, ‘1 Fikrim Var Proje’ yarışmasında birinci olan Ayşenur Kaya’ya 3 tam Cumhuriyet altını, ikinci olan Fatih Sarı’ya 2 tam Cumhuriyet altını ve üçüncü olan Beyhan Demir’e ise 1 tam Cumhuriyet altını ödül olarak verildi.

Tören toplu hatıra fotoğrafı çekimlerinin ardından sona erdi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir