• DOLAR 32.602
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2494.194
  • ...
Kanala devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus'un Yeşiltepe Mahallesi yakınlarında meydana gelen olayda tarla sürmeye giden Ercan Dağ (30) isimli çiftçi, kullandığı traktörün kanala devrilmesi sonucu, altında kalarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, İlçeye bağlı Yeşiltepe Mahallesi ile Bahşiş Mahalleleri arasında bulunan  tarlayı süren Ercan Dağ (30) isimli çiftçi, saat 16.00 sıralarında başka bir tarlayı sürmek için traktörü ile tarla kenarında bulunan toprak yoldan ilerlemeye başladı.

Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybeden Dağ, traktör ile birlikte yolun kenarında bulunan  kanala devrildi. Kimsenin kazayı fark etmemesinden dolayı traktörün altında sıkışan Dağ, uzun süre yardım bekledi.

Yoldan uzun zaman sonra geçen başka bir çiftçinin kazayı görüp durumu yetkililere bildirmesiyle olay yerine gelen itfaiye ve jandarma ekipleri Ercan Dağ'ı sıkıştığı yerden çıkarmak için uzun süre çaba sarf etti.

Olay yerine çağrılan vinç yardımıyla traktör devrildiği yerden kaldırılırken, traktör altında sıkışan Ercan Dağ'ın hayatının kaybettiği belirlendi.

Hayatını kaybeden Ercan Dağı'ın cenazesi olay yerine gelen cenaze aracıyla Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. (Abdulhakim Kurt-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir