• DOLAR 32.339
  • EURO 35.132
  • ALTIN 2308.229
  • ...
Tutuklu Ahmet Arslan`ın eşi trafik kazasında hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami kimliğinden dolayı yıllardır cezaevinde tutuklu bulunan Ahmet Arslan`ın eşi Ayten Arslan geçtiğimiz haftalarda geçirdiği trafik kazasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı Erzurum Eğitim ve Araştırma hastanesinde hayatını kaybetti.

İslami hizmetlerinden dolayı 3 yıldır cezaevinde bulunan Ahmet Arslan`ın eşi Ayten Arslan vefat eden bir yakının taziyesine katılmak üzere akrabalarıyla birlikte 2 hafta önce Bursa`dan Muş`a hareket etti.

Muş sınırları içerisinde seyir halindeki aracın  lastiğinin patlaması üzerine  savrulmaya başladı.  Araç  sürücüsü Suat Gibey`in direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine 3 takla atan otomobil, karşı şeridi aştıktan sonra şarampole  uçtu.

Adeta hurdaya dönen araçta şoför S.G., İ,G. ve A.G. yaralanırken Ayten Arslan ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaldırıldığı Erzurum Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde 2 hafta boyunca yaşam mücadelesi veren Ayten Arslan dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Hakkın rahmetine kavuşan Ayten Arslan`ın İslami hizmetlerinden dolayı cezaevinde bulunan eşi Ahmet Arslan`ın izin alarak yarın Bursa Yıldırım ilçesi Maltepe Camisi`nde yapılacak cenaze törenine katılması bekleniyor.

Öte yandan cezaevinde bulunan Ahmet Arslan`ın  babası Merhum Mahmut Arslan da geçtiğimiz Ocak ayında evladına hasret bir şekilde hakkın rahmetine kavuşmuştu.  (Zeki Aras –İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir