• DOLAR 32.33
  • EURO 35.109
  • ALTIN 2302.204
  • ...
Başbakan Yardımcısı Şimşek, Gaziantep'e geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bomba yüklü araçla düzenlen saldırının ardından Gaziantep’e gelen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valiliğini ziyaret etti.

Şimşek daha sonra 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde yatan yaralı polis ve sivilleri ziyaret etti.    

Gaziantep Valiliğini ziyareti  sırasında Şimşek’e, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdulhamit Gül,  Mehmet Erdoğan,  Nejat Koçer ve Gaziantep 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı  Murat Soysal  eşlik etti.

Gaziantep valiliğinde basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretin ardından Şimşek, Vali Ali Yerlikaya ve beraberindekilerle birlikte 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne geçerek, buradaki yaralıları ziyaret etti.

Hastane çıkışında gazetecilere bir açıklama yapan Şimşek, şiddet ve kandan beslenenlerin asla başarılı olamayacağını belirterek, hayatını kaybeden polislere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Yaralıların durumu ile ilgili de bilgi veren Şimşek, yaralıların durumunun iyi olduğunu ve yoğun bakım ünitesinde  8 yaralının tedavi gördüğünü söyledi.

Şimşek, hastane ziyaretinin ardından Gaziantep Emniyet Müdürlüğü  gelerek patlamanın olduğu bölgede incelemelerde bulundu.    (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir