• DOLAR 32.368
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.402
  • ...
Batman'da öğrencilere bin kitap bağışı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batmanlı genç turizmci, Abdulcelil Candan İmam Hatip Ortaokulunda eğitim gören öğrencilere “Karanlığa bir ışık sen de yak” projesi kapsamında bin kitap bağışında bulundu.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmeciler Birliği Başkanı Hüseyin Aslan, Abdulcelil Candan İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek, burada eğitim gören öğrencilere “Allah de mahzun olma” isimli bin kitap bağışında bulundu.

Okulun müdürü İsmet Arslan ve öğretmenlerle birlikte öğrencilere kitap dağıtan genç turizmci Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilere yaklaşık bin kitap bağışladıklarını belirterek, duyarlı herkesi bu bilinçle hareket etmeye çağırdı.

Öğrenciler ve okulun kütüphanesine yaklaşık bin kitap bağışladıklarını belirten Aslan, “Abdulcelil Candan İmam Hatip Ortaokuluna bin kitap dağıttık. ‘Karanlığa bir ışık sen de Yak’ projesi kapsamında daha önce 7-8 ilde yaklaşık 18 bine yakın kitap dağıtmıştık. Bu iller içinde Şırnak, Cizre, Silopi, Hakkari ve diğer il ve ilçeler de var. Amacımız, öğrencilerimizi bilinçlendirip teröre karşı ve memlekete faydalı birer birey olmalarını sağlamaktır. Bu gönüllü bir kampanyadır ve bu yaptığım kampanya devam edecektir.” diye konuştu. Ayrıca Aslan, Arapça İlahi Yarışmasında dereceye giren 10 öğrenciye hediyeler verdi.

Kendilerine kitap verilmesinden dolayı sevinçlerini dile getiren öğretmen ve öğrenciler ise kendilerine kitap bağışında bulunan genç turizmciye teşekkür ederken, Okul Müdürü İsmet Arslan da kitap bağışında bulunan Hüseyin Aslan’a plaket verdi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)



















Bu haberler de ilginizi çekebilir