• DOLAR 32.455
  • EURO 34.476
  • ALTIN 2489.017
  • ...
Öğrencilerinden Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da Turgut Özal İmam Hatip Ortaokul öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle okulun konferans salonunda bir etkinlik düzenledi. Programa idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programa gelenlere öğrenciler tarafından gül suyu ve lokum ikram edildi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlik, öğrencilerin tarafından mevlit ve Hz. Muhammed’in (sav) üzerine şiirler okumasıyla devam etti. Öğrenciler tarafından tiyatro sahnelendi.

Öğrenciler tarafından şiir ve ilahilerin seslendirilmesiyle devam eden etkinlik, Batman Müftülüğümden İsmail Kaplan Hoca bir konuşma yaptı. Konuşmasının ardında öğrenciler tarafından şiir ve ilahilerle son buldu.

Öte yandan Zeynel Bey İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından da Batman Spor Lisesi okulun konferans salonunda bir etkinlik düzenledi.

Etkinlik Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlidi şerifin okunmasının ardından Hz Muhammed'in hayatı sahnelendi. Öğrenciler tarafından Hadis-i Şerif ve anlamları okundu. Sinevizyon gösteriminin ardından program sona erdi. (İLKHA) 



















Bu haberler de ilginizi çekebilir