• DOLAR 32.576
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2435.726
  • ...
Peygamber Sevdalıları Platformu`ndan Batman halkına teşekkür
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman İl Koordinatörlüğü, on binlerin katılımıyla yeni otogar yanı Mevlit Alanı`nda gerçekleşen “Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (sav)” temalı ‘Kutlu Doğum` etkinliğine katılan ve etkinliğin hazırlanmasında   emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Batman İl Koordinatörlerinden Fevzi Aydın, 24 Nisan Pazar günü sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde Kutlu Doğum etkinliğini gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Aydın, “Allah-u Teâlâ`ya hamd-ü senalar olsun ki, herhangi bir kimseye zarar gelmeden ve kimse rahatsızlık duymadan Kutlu Doğum etkinliğimizi gerçekleştirdik. Yaptığımız bu Kutlu Doğum etkinliği, son yıllarda yaptığımız en yoğun katılımlı Kutlu Doğum etkinliği oldu.  Kutlu doğum etkinliğimiz, çok coşkulu ve yoğun katılımlı olarak gerçekleşti. Halkımız etkinliğe yoğun ilgi gösterdiler, Allah onlardan razı olsun." dedi.

“Batmanlılar, Peygambere aşık olduklarını bir kez daha ortaya koydular”

Kutlu Doğum etkinliğini Batman halkıyla beraber el birliği içerisinde yaptıklarını vurgulayan Aydın, “Bu vesileyle göstermiş oldukları ilgi ve katkılarından dolayı televizyon kanalları, radyo ve gazeteler, otobüs firmaları, şehir içi hat dolmuşları sahipleri ve şoförlerine, kendi araçlarıyla misafirleri taşıyan, ücretsiz su, bisküvi ve yemek ikramları dağıtan Peygamber Sevdalısı tüm hayırseverlere, etkinlik öncesi ve sonrası canla başla çalışan görevli erkek ve bayan kardeşlerimize, ‘salavat seferberliği` çağrımıza can-ı gönülden icabet eden tüm Peygamber aşıklarına, ayrıca mevlide katılan on binlerce Peygamber sevdalısı halkımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kutlu Doğum etkinliğinin sadece Peygamber Sevdalıları Platformuna ait bir etkinlik olmadığını, bunun tüm Batman halkının etkinliği olduğuna işaret eden Aydın, etkinliğe yoğun katılım gösteren Batman halkının bir kez daha Peygambere olan bağlılığını ortaya koyduğunu vurguladı.

Aydın, son olarak “Batmanlılar, Batman`ın bir Peygamber şehri olduğunu ve Peygambere aşık bir şehir olduğunu ortaya koymuştur. Allah onlardan razı olsun, hem dünyada hem ahrette onları yalnız bırakmasın.” şeklinde konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 








 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir