• DOLAR 32.525
  • EURO 34.746
  • ALTIN 2487.904
  • ...
SON DAKİKA
Van'da kurumlar arası iş birliği toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çalışma kapsamında Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında, Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahsun Semerci, İş-Kur İl Müdürü M. Salih Serçe ve İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin’in katılımıyla bir toplantı gerçekleşti.

Van’da hayata geçirilecek olan çalışmanın görüşüldüğü toplantıda, tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışanların eğitimine yönelik duyuruların Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne, eğitimlerin İş-Kur bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Hayat Boyu Öğrenme’ birimi tarafından yapılması konusunda karar birliğine varıldı.

Özellikle yapı sektöründe çalışan meslek erbaplarının mesleki niteliklerinin artırılmasını amaçlayan çalışmada, iyi uygulamaların geliştirilmesi ve ürün kalitesinin artırılması için eğitilerek bilinçlendirilmesi ve bu sayede mesleki yeterlilik belgesi alabilmelerine yardımcı olunması için kurumlar arası işbirliğine gidildi.

Söz konusu çalışma çerçevesinde eğitimlerin Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İş-Kur İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verileceği ifade edildi.

Toplantıda ayrıca başvuruların Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yapılacağı belirtildi. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir