• DOLAR 32.574
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2431.339
  • ...
"Sevgili Peygamberim" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Birlik Vakfı tarafından organize edilen “Sevgili Peygamberim” adlı şiir yarışmasında dereceye giren ilk 7 öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi.

Batman Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda liseler arası “Sevgili Peygamberim” adlı şiir yarışması düzenlendi. Yaklaşık bin öğrencinin katıldığı yarışmada, 7 öğrenci finale kaldı. Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere törenle tablet bilgisayar hediye edildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, dereceye giren öğrenciler şiirlerini seslendirdiler. Daha sonra dereceye giren 7 öğrenciye protokol tarafından tablet bilgisayarları verildi.

Batman Birlik Vakfı Şube Sekreteri Nurullah Tüzün programda yaptığı açıklamada, “Gençlik projeleri destek programı kapsamında finansal ve Batman Birlik Vakfı tarafından yürütülen ‘Fark edilen gençler fark yaratıyor’ projesinden bulunan ‘Sevgili Peygamberim’ liseler arası ödüllü şiir yarışmasının finalini gerçekleştirdik. Milli eğitim tarafından kurulan komisyondan 7 eserimiz ödüle layık görüldü. Vakıf olarak biz bu dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar hediye ettik. Bu tür etkinliklerde Batman Birlik Vakfı olarak öğrencilerimize yönelik milli ve manevi değeri yönelik çalışmalarımız devam edecek.” dedi. (M. Fatih Akgül-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir