• DOLAR 32.56
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2428.135
  • ...
 Yağan yağmur çiftçinin yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş ve Başkan Yardımcısı Deniz Demir, Batman Zahireciler ve Hububatçılar Derneği Başkanı Hifzullah Akdaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında Başkan Hifzullah Akdaş dernek ve hububatçılar pazarı ile ilgili problemleri ve gündemdeki projelerini Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş ve beraberindekilere aktardı.

Mevsim şartlarının ve yağan yağmurun çiftçileri, hububatçı ve zahirecilerin yüzünü güldürdüğünü belirten Akdaş, böyle devam etmesi halinde önümüzdeki sezonda verimin yüksek olacağını belirtti.

Geçtiğimiz hafta Tarım Bakanlığının açıklamış olduğu Doğrudan Ürün Desteğinde mısırda yarı yarıya düşüşün çiftçileri olumsuz etkileyeceğini vurgulayan Akdaş, bölgede buğdaydan sonra en fazla ekilen ürün olan mısırın desteklemesinin tekrardan eski seviyesine çekilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarla irtibata geçeceğini dile getirerek, “Hububatçılar olarak üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir