• DOLAR 32.559
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2435.049
  • ...
"21'nci yüzyılda gece sokağa çıkmak için el feneri kullanıyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus'un Şahin Mahallesi'nde arızalı olan sokak lambalarının onarılmamasına tepki gösteren Mahalle Muhtarı Hüseyin Aydın, arıza nedeniyle sokak lambalarının yaklaşık 20 gündür yanmadığını, defalarca arıza ihbar ekibini aradıklarına rağmen sokak lambalarının onarılmamasına tepki göstererek, yetkililerin konuya çözüm bulmasını istedi.

Konu ile ilgili defalarca yetkilileri aramalarına rağmen bir muhatap bulamadıklarını dile getiren Mahalle Muhtarı Aydın, gece zifiri karanlığa gömülen sokaklarda vatandaşların el feneriyle gezdiğini söyledi.

Aydın, "Yaklaşık 20 gündür mahallemizdeki sokak lambalarının hiç biri yanmıyor. Konu ilgili olarak defalarca 186 arıza ihbar hattını aradık, arıza kaydı oluşturulmasına rağmen ne gelen oldu ne giden. Lambalarımız hala yanmıyor geceleri bu sokaklar zifiri karanlık oluyor. Vatandaşlar gece yollardaki çukurlara düşmemek için geceleri el feneriyle çıkıyorlar. 21'nci yüzyılda sokaklarda gece gezerken el fenerleri kullanan tek insan bizleriz herhâlde. Karşımızda muhatap bulamıyoruz, yetkililerin bu soruna bir çözüm bulmasını istiyoruz." dedi.  

Öte yandan konu ile ilgili görüştüğümüz yetkililer, 186 arıza ihbar hattına bırakılan ihbarların sırasıyla değerlendirmeye alındığını belirttiler. (Abdulhakim Kurt-İLKHA) 





Bu haberler de ilginizi çekebilir