• DOLAR 32.6
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2502.485
  • ...
DİSKİ'den zorunlu su kesintisi uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu şebekesindeki çalışmalar nedeniyle yarın Diclekent, Fabrika, Yolaltı, Dokuzçeltik, Medya, Peyas Mahallesi ile Huzurevleri Mahallesi’nin üst kısmı, Mezopotamya Mahallesi’nin bir kısmı, Forum Alışveriş Merkezi ve civarında zorunlu su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

DİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Talaytepe ve Bağcılar bölgelerinde yapılan Kısmi İçme Suyu Şebekesi İşi kapsamında Selahattin Eyyubi Bulvarı’ndaki eski içme suyu hattının iptal edilerek yerine yeni bir hat döşendiği belirtildi. Açıklamada, 200 metrelik hat boyunca 1200 mm çapında boruların kullanıldığı zorunlu deplase çalışmaları nedeniyle su kesintisi uygulanacağı kaydedildi.

Su kesintisinden etkilenecek mahalleler

Su kesintisinin yarın (28 Nisan Perşembe) saat 06.00’da başlayıp 24.00’a kadar süreceği belirtilen açıklamada, su kesintisinden etkilenecek mahalleler şöyle sıralandı: “Huzurevleri Mahallesi’nin üst kısmı, Peyas Mahallesi, Mezopotamya Mahallesi’nin bir kısmı, Diclekent Mahallesi, Fabrika (İplik) Mahallesi, Yolaltı (Şilbe) Mahallesi, Dokuzçeltik Mahallesi, Medya Mahallesi, Forum Alışveriş Merkezi ve civarı.” (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir