• DOLAR 32.549
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2424.423
  • ...
Belediyenin ihmali kazaya neden oldu: 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’de Artuklu Belediyesi’nin ihmalkârlığı kazaya sebep oldu. Hiçbir önlem alınmadığı ve uyarı levhalarının bırakılmadığı yolda yaşanan kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza,  Artuklu ilçesi Yenişehir Mahallesi Barış Caddesi’nde meydana geldi. Yolda seyir halinde olan 06 AE 4519 plakalı otomobil, yaklaşık 20 gündür devam eden yol çalışmaları nedeniyle ana yolda belediye tarafından kazılan çukura devrilmesi sonucu meydan geldi.

Kazada otomobilin sürücüsü Selim Aygün ve araçta bulunan Vesile Sezgin hafif şekilde yaralandı.

Otomobil sürücüsü Selim Aygün, çalışma olan yolda herhangi bir uyarı levhasının olmamasından ve yolun yokuş olmasından dolayı çalışma alanın fark etmediğini dile getirerek Artuklu Belediyesi’ne tepki gösterdi.

Olay yerine gelen yaralı yakınları Artuklu Belediyesi’nin yolu peşkeş çektiğini iddia ederek, çalışma sahasında herhangi bir uyarı levhasının olmamasına tepki gösterdi.

Belediye çalışanı yaralı yakınlarıyla tartıştı

Kazanın meydana geldiği yolda çalışma yapan belediye çalışanı olduğu belirtilen kişi, olay yerine gelerek yaralı yakınlarıyla tartıştı. Yaralı yakınlarıyla tartışan belediye çalışanı, gazetecilerin görüntü almasını engellemek istedi.

Gazetecilerin görüntü almasını engellemek isteyen şahıs, çevrede bulunan vatandaşlara da tehdit savurdu.  Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparak kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yaralıların durumları iyi

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Selim Aygün ile eşi Vesile Sezgin, Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası önlem!

Bu arada kaza sonrası Belediye çalışanların kaza mahallene uyarı levhası bırakıp güvenlik şeridi çektiği görüldü. Yaralı yakınları, “Kazanın ardından daha yeni mi önlem alıyorsunuz?” diyerek tepki gösterdi. (M. Salih Keskin – İLKHA) 





















Bu haberler de ilginizi çekebilir