• DOLAR 32.51
  • EURO 34.869
  • ALTIN 2473.062
  • ...
Avrupa'daki Müslümanlar Gençlik Şöleni'nde buluşuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur’an Nesli Platformu tarafından ilan edilen Dünya Müslüman Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında İsviçre Basel Said Nursi Vakfı, her yıl Avrupa geneli organize ettiği Gençlik Şöleni'ni, bu yıl İsviçre'nin Disentis bölgesinde gerçekleştirileceği açıkladı.

Konu hakkında bilgi veren vakıf yetkilileri, 13 Mayıs Cuma günü başlayıp 16 Mayıs Pazartesi günü sona erecek olan Gençlik Şöleni'nin, geçen yıllarda oluşan aşırı talep dolayısıyla bu yıl şölen için daha büyük bir tesisin kiralandığını, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve daha birçok sportif aktivitenin aynı tesiste gençlik şöleni için ayrıldığını belirttiler.

Kamp ile ilgili ayrıntılı bilgilerin Said-i Nursi Vakfı'nın internet sitesinden (http://tr.saidinursi.ch/) takip edilebileceğini söyleyen vakıf yetkilileri, ayrıca +41 78 767 37 23 ve +49 152 53 796 010 numaralı telefonlardan da gerekli bilginin alınabileceğini belirtti.

Kampın sadece İsviçre'de yaşayan gençler için değil, Avrupa geneline hitap ettiğini belirten Vakıf yetkilileri, kardeş Vakıf ve Camilere devam eden tüm gençlere, kapılarının açık olduğunu vurguladılar. Vakıf yetkilileri kamp ücretinin ise 120 EUR/130 SFR olarak belirlendiğini kaydetti. (Hamza Korkut - İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir