• DOLAR 32.572
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2424.65
  • ...
Şırnak Valisi Cizre'de esnafı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir dizi temaslarda bulunmak için Cizre’ye gelen Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Orhan Doğan Caddesi esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Vali  Su’ya Şırnak Emniyet Müdürü Celal Sel, AK Parti Cizre ilçe Başkanı Ferzan Güven ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri eşlik etti.

Orhan Doğan Caddesinde bulunan esnafları dolaşan Vali Su, cadde esnafı ile ilgilenerek sıkıntılarını dinledi.

Daha sonra caddede bulunan bir kahvede oturan vatandaşlara selam vererek yanlarında oturan Vali Su, burada yaptığı açıklamada,Şu anda burada çalışmaları altyapıyı belediyenin yapacağı çalışmaları  da biz üstlendik. Şu anda kanalizasyon vesu tamirini biz yapıyoruz. Ondan sonra asfalt yapacağız buraya. Bunun dışında hemen hemen burayı rahatlatacak ne gerekiyorsa esnafımızın tamiratını da  elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Vali Ali İhsan Su konuşmasına şöyle devam etti;

“Adam geldi barikat kazıyorsa, hemen müdahale edin,155 ona bakıyor. Adam gelmiş terörist falanın evine girmiş 155’i arayıp filanın evinde deyin. Bir defa bunu yapın bir daha asla terör burada barınamaz. Ama olmazsa, Silopi gibi bir daha gelir yerleşir.  Yapacağımız iş çok  Biz çalışacağız gayret edeceğiz. Siz de bize Allah razı olsun, bu zamana kadar destek verdiniz. Ben Cizre halkına huzurunuzda teşekkür ediyorum.”  (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir