• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2309.78
  • ...
Öğrencilere İngilizce siyer kitabı dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Fen Lisesi’ni ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Hz Muhammed'in hayatını anlatan İngilizce siyer kitabı hediye edildi.

Batman Fen Lisesi’ni ziyaret eden Kurtaran, okul hakkında okul müdüründen bilgi aldı. Okulu gezen Kurtaran, yapımı devam eden konferans salonunda çalışmaları yerinde gördü, laboratuvar ve kütüphanede incelemelerde bulunup, ardından sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Öğrencilere her fırsatta kitap okumayı tavsiye eden Kurtaran, Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile öğrencilere İngilizce siyer kitabı dağıttı.

“Kitap okuyan insan hayatın her alanında başarılı olur” diyen Kurtaran, “Sevgili gençler, Fen Lisesi öğrencileri genelde az kitap okur diye bilinir, ama ben biliyorum ki, Fen Lisesi öğrencileri en çok kitap okuyan ve okuduğunu en iyi anlayan öğrencilerdendir. Fen Lisesi öğrencilerimiz de, daha çok çalışarak ve okuyarak, inşallah bölgemizin en iyileri arasında olacak. Bu açıdan bugün vereni de alanı da mahcup etmeyen, en güzel hediye olan kitapla ziyaretinize geldik. Ben İngilizce konuşma pratiğinize de katkısı olacak olan ve Peygamber Efendimizin hayatını anlatan, İngilizce siyer kitaplarının size ulaşmasında, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. (İLKHA) 















Bu haberler de ilginizi çekebilir