• DOLAR 32.51
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2497.742
  • ...
Batman'da 100 bin siyer kitabı dağıtılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye ve Avrupa’nın birçok yerinde her yıl düzenlenen Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında Batman’da da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Pazar günü Otogar yanı Mevlit alanında saat 13.30’da gerçekleştirilecek Kutlu Doğum etkinliği öncesi yapılan çalışmalarda halka yaklaşık 100 bin “Peygambere Uyun Ki Allah Sizi Sevsin” adlı kitap dağıtılacağı belirtildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum etkinlikleri için özel olarak hazırlanan siyer kitabı ile beraber davetiyeler, Batman’da tek tek evler dolaşılarak halkına dağıtılıyor.

“Peygambere Uyun Ki Allah Sizi Sevsin” adlı kitap, Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerin üye ve gönüllüleri aracılığıyla esnafa ve evlere veriliyor. Davetiyelerin Kürtçe ve Türkçe yazılı olması dikkat çekti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlerden Fevzi Aydın, Türkiye ve Avrupa’nın birçok yerinde düzenlemiş olduğumuz Kutlu Doğum etkinliklerimiz son hızıyla sürmektedir. Bu sene Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü olarak Batman merkeze 100 bine yakın siyer kitabının dağıtımı yapacağız. Hz Muhammed'in hayatını anlatan “Peygambere Uyun Ki Allah Sizi Sevsin” adlı siyer kitapları bütün evlere el broşürlerimizle beraber dağıtacağız.” dedi.

Kitapların Peygamber Sevdalıları Platformu’na üye dernekler tarafından dağıtıldığını ifade eden Aydın, “Kitap dağıtımına Pazartesi gününden itibaren dağıtma başladık. İnşallah önümüzdeki Cuma gününe kadar kitap dağıtımını bitireceğiz. Pazar günü Batman’da büyük Kutlu Doğum etkinliğini coşkuyla yapılacaktır. Bütün Batman halkımızı büyük Kutlu Doğum etkinliğine davet ediyoruz.” şeklinde konuştu. (M.Sait Çelik – İLKHA) 





















Bu haberler de ilginizi çekebilir