• DOLAR 32.603
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2497.306
  • ...
Van`da bomba yüklü kamyon ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van'ın Erciş ilçesinde bomba yüklü bir kamyonet kolluk kuvvetleri tarafından durduruldu. Kamyonet çevresinde önlem alınırken, Erciş- Patnos Karayolu trafiğe kapatıldı.

Sabahın erken saatlerinde tali bir yoldan gelerek Erciş- Patnos Karayolu'na çıkan kamyonet, 7'inci kilometrede bulunan Nişancı köyü yakınlarında durduruldu. Karayolu araç trafiğine kapatılıp çevrede geniş önlem alındı. Olay yerine ise çok sayıdı zırhlı araç ve bomba imha uzmanı ekipler çağrıldı.

Güvenlik önlemleri ile tamamen kapatılan bölgeye kimse yaklaştırılmazken, bomba yüklü kamyonet ile Kocapınar Jandarma Karakolu arasında ise yaklaşık 3 kilometrelik bir mesafenin bulunduğu belirtildi.

Vali: Patlayıcı yerleştirilen kamyon ele geçirildi

Van'ın Erciş ilçesinde, içine patlayıcı yerleştirilen kamyon ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı.

Vali İbrahim Taşyapan, Erciş-Patnos karayolunda patlayıcı yüklü bir kamyonun polis ve jandarma ekiplerinin ortak yürüttüğü operasyon sonucu ele geçirildiğini söyledi.

Van Valisi İbrahim Taşyapan

Kamyon sürücüsünün gözaltına alındığını belirten Taşyapan, "Kamyonda içerisinde patlayıcı bulunan 25 sanayi tüpü, akaryakıt yüklü jelikan bidon ve iki kaya parçası bulundu. Adli tahkikat başlatıldı." dedi.

Bölgede operasyon sürüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir