• DOLAR 32.568
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2433.684
  • ...
Nizip Organize Sanayi Bölgesine yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Nizip Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özyurt, OSB’de kalan yerler için Nizipli sanayicilere çağrıda bulunarak boş kalan yerlerin alınmasını ve değerlendirilmesini istedi.

Nizip OSB'deki Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında bir konuşma yapan Özyurt, Nizip Organize Sanayi Bölgesindeki ek Organize Sanayi'nin kamulaştırma işleminin sonuçlanma aşamasına geldiğini söyledi.

Şuan itibariyle OSB’de kalan son yerler için Nizipli müteşebbislerin faydalanmalarını istediğini belirten Özyurt, “OSB alanında şuan itibariyle birkaç tane arsamız kaldı. Bu nedenle çevre illerden çok ciddi talepler ve teveccühler oldu. Böylelikle Organize Sanayi Bölgesinde yeni açılacak yerler için Gaziantep ve çevre illerden birçok firmalar yer aldı.”dedi.

Özyurt, “Burada hem Nizip’in üretimde ürün çeşitliliği hem de örnek model olması açısından faydalı işlerdir.  Fakat ben Nizipli sanayicilerimizin de burada daha fazla yer sahibi olmaları arzusundayım bundan dolayı ben tüm Nizipli müteşebbisleri Nizip OSB’ye davet ediyorum. İnşallah bu ay sonu itibariyle bu çalışmalarımızı tamamlamış olup bundan sonraki aşamada planlama ve yer tahsisine geçeceğiz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir